iteracare terahertz gezondheid

Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

klachten itercare terahertz

Johanna C.M. Kruit

De klacht die ik had was pijn aan mijn rechter SI-gewricht. De behandeling was heel aangenaam. Ik lag heel comfortabel en veilig op een heerlijk zachte behandeltafel. De warmte voelde weldadig aan, ik kon bijna in slaap vallen.

Na de behandeling voelde ik me ontspannen en blij. Een soort gelukzalig gevoel. Op de terugweg naar huis leek het of de rugleuning van mijn autostoel verwarmd was. Dat warme gevoel bleef enkele uren aanhouden. De pijn in het SI-gewricht was drastisch verminderd.

De volgende dag was de pijn weg. Dat heeft twee dagen geduurd en toen kwam het terug maar wel veel minder. Ik merkte dat warmte wel goed deed. Na een paar dagen is het geheel verdwenen. Op een gegeven moment had ik toch weer een rare sensatie bij bepaalde bewegingen en dat schoot door mijn gehele been maar duurde slechts een moment. Door zelf de Teracare te gebruiken is het nu echt helemaal weg en merk ik er niets meer van. Na twee behandelingen was het weg. Ik heb mezelf drie behandelingen gegeven. Nu voelt het weer als normaal.

Ik vind het een heel interessant apparaat. Ik heb mijn man geholpen omdat hij pijn in zijn heup had. Die pijn is ook verdwenen. We drinken ook behandeld water. Momenteel werk ik bij mezelf aan een kies en mijn schildklier. Daar kan ik momenteel nog niet veel over zeggen.

Wilma is een prachtvrouw. Geeft je een goed gevoel en ik heb me graag laten behandelen door haar. Mooi zoals ze heel erg achter de mogelijkheden van dit apparaat staat. Ze is heel erg bereid antwoord te geven op eventuele vragen. Ik ben blij op haar pad te zijn gekomen.

Karin den Oudsten

Hi Wilma, na gisteren is er al wat veranderd. De pijn in mijn schouder is weg. En de pijn in mijn achillespees is stukken minder. Waar ik voorheen er amper aan kon zitten, kan ik nu met mijn vinger er tegenaan drukken. Het is ook nog wat stijf, maar het is pas de 1e dag. Tot nu toe al meer resultaat dan de andere therapieën...

Ik heb al 3 jaar last van een cyste in mijn achillespees. Hij zit er dus niet op, maar zit tussen de "peesdraden" in. Weg laten snijden is dus niet mogelijk. Tijdens de behandeling werd ik eraan herinnerd dat ik bij het strekken van mijn linkerarm naar achteren pijnklachten had. Ik heb ca 12 sessies Shockwave therapie gehad bij een fysiotherapeut, 3 sessie acupunctuur en ben 2x bij een gespecialiseerde fysiotherapeut geweest. Geen resultaat. Daarna bij een podoloog geweest die mij oefeningen liet doen. De behandeling met iTeraCare is heel eenvoudig en werkt ook zeer ontspannend. Na de behandeling voelde ik dat er al verschil was in pijn, het was een stuk minder. Een dag later zijn de pijnklachten en cyste nog niet weg, maar er is wel een verbetering. Ik denk dat ik momenteel nog niet het volledige resultaat heb, gaandeweg de komende week zal ik ervaren hoe het mij geholpen heeft. Misschien zijn er meerdere sessies nodig. Mijn mening: de werkwijze van Wilma is doelgericht en professioneel. Ze weet precies waar het probleem zit en helpt je met het apparaat van iTeraCare zeer snel te herstellen.

Miranda de Ruiter

Zo enthousiast na een behandeling van de iTteraCare bij Wilma dat ik hem zelf heb gekocht. Ik had zulke zere voeten aan de onderkant en een peesontsteking. Had pijn bij staan en zelfs 500 meter lopen ging niet zonder pijn. Heb de iTeraCare in huis gehaald en ben aan de slag gegaan gewoon de korte behandeling en 10 minuten onder elke voet ongeveer 4 maal in de week. Ongelooflijk maar na een aantal weken ging het steeds beter veel minder pijn. Ondertussen is de ontsteking verdwenen en loop ik weer een rondje van 8 km! Dank je wel Wilma

Herbert Stam

Over de iTara aarzelde ik lange tijd. Maar kocht hem toch op de enthousiaste aanbeveling van Wilma Harreman, die ik ken als een krachtige warme vrouw met aandacht voor de mensen.

Ik ontving de iTera eind november en toog aan de slag. Ik had een Tia gehad, gelukkig zonder verdere problemen maar voelde me toch niet helemaal lekker in mijn lijf. Door de iTera ging ik me beter voelen.

Ik ‘waste’ iedere dag mijn hele lijf van top tot teen. En ik blies iedere dag 10 minuten op mijn rechteroor, en 15 minute op mijn linkeroor. Ik was eind mei van de ene dag op de andere doof geworden, scans gemaakt van hoofd en oren en de artsen konden geen enkele oorzaak vinden. Op naar gehoorapparaten. Maar er kwam verbetering door de iTera. Soms een dag of 3 zonder gehoorapparaat maar vanaf 6 januari helemaal geen gehoorapparaat. Niet dat ik alles hoor als voorheen , gesprekken zijn weer mogelijk. Muziek nog niet maar we blazen vrolijk verder.

Het blazen ervaar ik als prettig; ik geef mijn lichaam warmte en aandacht. Ik visualiseer ook dat de blauw-witte energie mijn lichaam en cellen opschoont. Zelfs als ik geen klachten meer heb ga ik ermee door als een verwennerij die gezonder is dan een gebakje.

Antoinette Maasbach

Na meer dan een jaar tobben met een tennis/rsi arm/ elleboog en diverse bezoeken aan de osteopaat, wat helaas niet veel hielp kwam ik via een tip van een klant in aanraking met de iTeraCare. Ik werk zelf veel vanuit het zelfherstellend vermogen en geloof absoluut in energie, zonlicht, warm en koud, lichttherapie etc etc…

Na aanschaf ben ik tijdens een weekendje weg het apparaat volgens protocol gaan gebruiken 3 dagen: 2 glazen (1 minuut ) geblazen water 2x2 minuten allebei de handen 2x2 minuten allebei de voeten 2 minuten bovenop het hoofd Daarna 10 minuten mijn zere arm / elleboog daarna 2 glazen (1 minuut) geblazen water Vervolgens weer naar huis gegaan en volop aan het werk en iTeraCare in de hoek beland 😬

Nooit meer bij stilgestaan verder, maar na een week of 2 betrapte ik me op het feit dat ik praktisch geen last meer had van mijn arm😳 Toeval? Voorlopig ben ik na meer dan jaar deze knap vervelende pijn kwijt. Ik doe nu ieder weekend een onderhoudsbeurt. Ben absoluut geen zweverig type maar voor iedereen give it a try en maak er een ontspannende behandeling van.

Jaap Harreman

In de binnenkant van mijn handen kreeg ik verdikkingen. Ben er toen mee naar de dokter gegaan en de conclusie was ziekte van Dupuytren. Er kon niets aan gedaan worden. Als mijn vingers helemaal kromgetrokken waren kon ik geopereerd worden en dan zouden ze de verharding van het bindweefsel van mijn spieren afschrapen en dan kon ik mijn handen weer normaal gebruiken. Het zou wel weer terugkomen. Dat was 8 jaar terug


Eind augustus 2022 ben ik begonnen met bijna iedere dag mijn handen 1 minuut de handpalm eerst links en dan rechts te blazen met iTeraCare. Het is nu mei 2023 de verdikkingen zijn voor zeker de helft geslonken en mijn handpalmen voelen veel zachter aan. Dank je wel iTerCare.

Ada Lakeman

Beste Wilma, Zoals ik je vanmorgen liet weten (juli 2023) kreeg ik vorig weekend (een week geleden) griep: verhoging, hoesten, niezen en verkouden. Helaas ontwikkelde zich spoedig het herpesvirus (koortsuitslag) onder mijn neus wat ik meestal ‘bestrijd’ met zovirax. Dit keer echter heb ik 3x per dag 10 minuten de ITeraCare laten ‘blowen’ op stand 2. Met de dag zag ik de irritatie indrogen en ook had ik nauwelijks pijn. Voor mij een 1e echt positieve ervaring met het apparaat! Fijn!


Warme groet, Ada

Hieronder vindt u een Engelstalige video

met voorlichting en veel testimonials

praktijk Harreman